Thursday, October 15, 2009

MoSiang Online:Part 1

Yo! huhu..Tadi petang aku men moSiang lam pukul 5lebih la.Yang onn lam guild aku sket jep.Budak2 yg bese onn la antaranya, "Drsky","Romeo","Xaxao2","Zahari".huhu Time tuh "Demon" xonn lgik.wakaka.Buat pe ntah die.Then aku berjumpe la ngn adik kesayangan aku lam Mosiang "Jennycute" yg cute bangat!hee.Aku onn pown tok livling pet aku(Rei).Da la semalam aku mati time livling kt Top.waa~ aku sangat sedih gile semalam.Da la onn pet.Balla aku turun lagik! huk2."Drsky" yang tolong Ht kan aku.HUk2. Thnx "DRsky".."Aku da bayor ek ht ko".kuh2

Tetibe ramai lak yang join kiteorg yg sedang photoshoot.Ades~

Dari kiri:Orang paling Glamour(demon),Girl paling chomel dlm guild(xaxao2),Adik angkt xaxao2(jennycute),Orang Paling kerek(drsky).wakaka.guraw2 jep ni ok guys.


Pehtu tadi petang aku(xaxao2),demon,jennycute n drsky amek le pix kat kf3.haha kiteorg pown mule la sengal2 biawak.kuh2. Memulakan photoshoot di tepi Pakcik Blacksmith.hak2. Dengan secara tibe2 seluruh budk yang lepak kf tu dtg.adess.Ni la photoshoot yang sempat aku captured.

Dari kiri taktermasuk yg blakang skali:Demon,xaxao2,Drsky,jennycute.keretapi bergerak.haha


Mood:Sangat kelakar dowh td.aku ketawa terbahak2 depan pc td.wakaka

2 comments:

kc kassim said...

satu pe kc tak phm dunia mo siang nie :)

-XaXao- said...

wahaha.
hnye org yg bermain game shje yg phm :)