Wednesday, October 14, 2009

No title:Part 1

Part 1: Mende yg aku konpius & bengang tahap GAban.
  1. Last night cousin aku dtg uma.then die tnye aku "weyh ngok,asl ko kurus sgt?".Pastu aku jwb "mane la aku tawu.huhu". aku xsuke soalan tuh.Btw cousin aku tu da jd hair stylist da.haha aku doakan ko kechik supaya jdi hair stylist yg berjaya n dpt g oversea plak pasneyh! aminn.. Tapi t aku p salon ko,buat kn rmbot aku jd chntex2 k. haha
  2. then ade org ckp suara aku macm fara fauzana.adess~ Bengong tol kwn aku tuh.aku gelak tak hengat punye.kuh2. ape la member aku tuh. ade die ckp suare aku cm FARA FAuzana..wahaha
  3. pastuh mmber aku ckp aku ni ganas. ades~ ye ke?waaa.. bukn ganas cmner la. aku ni mang suke ckp sepak2 or siku2 kat org.wakakka.cakap je buat Tidak okie!.Btw klu jumpe aku,aku ni malu dowh!wahaha.
  4. Aku ingin jumpe kwn2 aku kt Myspace n moSiang.tp xtawu la bile.haha teringin gile dowh nk jumpe korg. Bile leh buat gathering ha?
  5. aku bengang sebab still xdpt kill budk yg kill aku dalam mSiang rituh.Cis! ko bdk kg Dusun! shit!

4 comments:

kc kassim said...

haha.fara fauzana?
haha giler ah.kc lak mcm FBI.
wee =)

kc kassim said...

haha.fara fauzana?
haha giler ah.kc lak mcm FBI.
wee =)

-XaXao- said...

aku sedang konpius

-XaXao- said...

wakaka.
fbi ok gak kc.
hehe