Friday, January 1, 2010

Buhbye 2009. Welcome 2010

haha. Heppy New Year!! Lame gile aku xmenulis dlm blog ni.haha actlly, xde pe yg nk dicoretkan. Acttly byk gak yg terjadi pde buln disember yg lalu. haha ni antara2 nye. Meh aku senaraikan:

  1. Kawan aku yg xpenah call tetibe dok call aku.Acttly now we bff.hahah.thnx darl
  2. dah nk dekat sebulan aku xberjumpe ngn buah hati aku.Last jumpe time konvo. waaa~ sidih2
  3. Aku dapat interview kat cyberjaya, tapi aku xpegi sebb baju aku mak aku da bwk blik. Siot!
  4. ade call dari jobstreet harituh aku xangkat sbb baru bgn tido.
  5. Aku nak beli security card tuk Mosiang aku tp xjmpe2 lagik.
  6. aku da up level dlm game mosiang aku tuh.hahaha
  7. semakin menggila dengan game sejak2 nk slow da men game tu.
  8. Laman sosial membuatkn aku borink tahap gaban.
  9. Buln disember buln yg pling banyak aku topop sbb ape aku xtaw.
  10. Maxis rembat kredit aku 2kali.Babi taw.Pastuh bukn nak bg balik.zzzz
  11. aku semakin rajin nak buat kije rumah.xtawu kenapa.
  12. Skarang suke sgt termenung lepas bangun tido.
  13. Mulot asik nak siku org+sepak org+tumit org.aku xtawu kenapa.Mybe semakin mengganas.hahaha~
  14. Cite dania fav aku tuh dah abes. Sedih gile babi.Aku adore dia sangat.huhu
  15. Aku g download lagu awan dania sebb terlampau suke kn nye.haha gile!
  16. Finally,aku smbot new year kt uma depn pc.hahaha

p/s: Aku dah puas dok uma. Skung nk cari kije pegang duit sniri. I Promise!

No comments: