Sunday, February 27, 2011

Awal pulak part 2!


Morning guy's and assalamualaikum..

again! aku terbangun awal. malam tadi aku dok tido awal lagik kot.
uhuhu lately nih, asek tdow awal je kot. knape aku xtawu la..
maybe penat dn letih kot. uhuh
kerja cam biase je la.. maybe letih sebab duduk lame di atas kerusi tanpa berjalan-jalan meregangkan otot-otot yang semakin rapuh. bahaha.

Okeh lah. actually aku nak ke klcc untuk berjoging bersama anak buah aku,
but semangat macam da terbantut!
abang aku kate orang india ade buat rusuhan la plak area klcc hari ni.
so, nampak nye semangat hanya tinggal semangat.
mencik betol!!!
haruslah korang nk tunjuk perasaan?
xpyah tunjuk le de perasaan tuh. simpan la..
negara kita kan negara yang aman. xperlu semua itu. haish!

ok lah, berbalik kepada aktiviti aku tuh, so nmpk nye kne potpone la. :(
aku bangun2 je tadi, teros mencapai bebby leppy aku di sebelah aku dan bukak hitz fot breakfast! hehehe
after that, blog + Twitter la beb! ngee~
cool2! usha blog kawan-kawan yang rajin update.
tengok muke budak2 yang chomel di blog mereka.
ok! ternyata kau! chomel okeyh!
after that aku sentiasa update blog encik ANNAS EASKEY.

die memang photographer kot. so anything boleh la pegi melawat. hehe
tolong promote.

Hari ni xtawu nak breakfast ape..
lapa2! berguling2 dah nih.
heheh

ok guy's! out dulu.
nak pegi mandi dan berjogging di sekitar kawasan hill park ni je la :))


tetibe aku termimpi gadget ni. adakah aku teringin?? =))

2 comments:

kc kasedah said...

lain kali plan dulu kak oi! hahaha

-XaXao- said...

hahaha.
ala. selalu plan mesti xmenjadi.
keh2