Thursday, March 24, 2011

#10FactForToday

  1. Nebes gile bile aku ade interbiu but interbiu tu petang lah!
  2. Kije aku untuk hari ni aku xbuat pown. sebab hari ni amatlah tak tentu hala.
  3. Aku xmakan tengahari untuk hari ni. Just mkn pagi, tapi itu pon sikit.
  4. Banyak main twitter dan Usha blog orang.
  5. Aku usha orang pakai pashima.Aku yakin, nk pakai jugak. =)
  6. Aku banyak sibuk dgn interbiu aku je.14kali cek, supaya xde bende yang tinggal.
  7. Aku pakai heels SEMBONIA aku.Warne coklat.dan kasut tersebut diberi pujian.haha.Thnx
  8. Aku habis inteview pukul 7mlm.Sangat lmbt ye.penat menunggu.Hampeh!
  9. Panel yg interview kami, ok la.Tak STRESS.Thnx
  10. Aku tidow awal sebab keletihan gile.
p/s: tak ade topik sebenarnye.lagi pown battery laptop nk habis.mls nk charge.So kthnxbye!

2 comments:

kc kasedah said...

haha anna msti dpt punye klu da kene puji tang kasut! ;)

-XaXao- said...

haha siot je. xde mknenye.xmengharap juge =p