Wednesday, March 16, 2011

Lancome Workshop Day

Assalamualaikum and hi ladies and gentlemen. *if gentle mens read my blog la.. ;D

okeh.hari ni aku nak post entry pasal semalam.ade dapt invitation dari nuffnang.wee~ untuk ke LANCOME WORKSHOP. Lancome mengeluarkan produk baru seperti yang diuar2kan die entry yang lepas.haha. it's the first time i join actually.so! amatlah excited.hanya tuhan je yang tahu bagaimana rasenye.hahaa *ntah paper.
Then, sampai je sane aku jumpe la bloggers2 yang hot2 dan fabulous lah! dior
nag sume pakai heels kowtt but aku tak.pakai sneakers jeee. ahahaha sori lah, heels melambak tapi disebabkan first time join dunno what to drees it actually. *malu ok!
then kami sume bertukar-tukar blogg.Yeay! hahaah excited again.mule-mule cm malu-malu sket coz it's first time.but our first time meet is the best time koottt.we share about our blog.hehe jumpe bloggers2 face 2 face ni meriah jugak la.dapat jumpe org nuffnang,dpt jumpe make-up artis and orang2 kuat Loreal.hehe that's the best part.
then kami sume diberikan tunjuk ajar cara nk paki make-up yang betol oleh abang zamri zainol.yess! at last meet jugak.haha lepas tu kami diberikan goodieeesss! yes2! saye suke.
Then last kami sume ambik lah gambar bersame-same. but, gambar tu
tak di email lagi.so nnti akan diupload kemudian yep.

The Location at Uptown 2,damansara.

wat am i wearing last night.ahahaa

Goodieesss from LANCOME.so expensive ok.Thnx Btw ;D

p/s: insyallah pix lain akan diupload kemudian.heheh have fun with all gorgeous bloggers girls. miss u guys ;D

6 comments:

kc kasedah said...

pergh dpt goodies brg2 terbaik kot! fakk! jeles bhai! i nak jugakkkkkkkkkkkkssssssss hahaha

kc kasedah said...

nak goodies tuuuuuuuu!

Ietams said...

ya..
saya pun ada di situ..

-XaXao- said...

kc: ahaha tu la laen kali masok contest ok! bleh jumpe blogger2 =))

letam: hehe yes i know u babe =))

Hazey said...

nice meeting you ya! hope to see you again!

-XaXao- said...

haha nice to meet u jugak.cari blog akk tapi xjumpe.naseb baek akk comment.thnx! follow me. =))