Tuesday, May 3, 2011

Juvana Oh Juvana


heloooffff..

Btw,aku baru je start tengok cite juvana yang disiarkan di TV3.Erm ok lah jugak citer tu.menarik walaupun aku da terlepas episod satu minggu lepas.heheh Tawu kewujudan cite tu cume tak sempat tengok.Dengar kate cerita tu memang mendapat rating tertinggi masa episod pertama.

Tapi pada aku memang best episod dua dia malam tadi.Sangat kurang ajar budak-budak yang dok dalam skolah juvana tu.uhuhu Jahat gileee. So, kalau korang yang tak tengok tu, nanti kan episod ke-3 di TV3 pukol 9 mlm.

Seriously cite ni memang best! Kita dapat tahu kehidupan mereka di skolah juvana tersebut.Selamat menuntun yekkk. Aku suke tengok zahiril je sebenarnye. teheee~

2 comments:

kc kasedah said...

yg penting boipren i si bront palarae mmg kacak gile okayyy :) hahaha

-XaXao- said...

wakaka.sabo je la.ok die kachak juaa =)