Monday, May 9, 2011

synergizerphotography Rock the World!

Love Em' All =)

Helofff! Welcome back! Rindu betol dengan blogg kesayangan aku.hahah Btw aku baru jek balik dari JB berjumpe dengan my besties.

hahah Excited la jumpe diorang tu.Masa dalam perjalanan tu macam-macam la aku dengan adik sdara aku buat dalam bus.ehehe ape lagik, ambik gambar la.Kiteorang gerak dari umah aku je JB.take time dalam 2jam je la.hehe kejap an? Kalau dari kl agak ambik masa sikit lah.




So sampai je sana, akak pidah ambik kiteorang naik teksi.ahahah 1st time jumpe akak pidah macam ye tak ye je kan. tehee~ Then die bawak jumpe akak nina. auchh! Pastuh diorang hantar kiteorang ke hotel.penat kan.nak berehat dulu sebelum memulakan pengembaraan.ekekekke
After that baru la jumpe En.fatah.










Petang tu, diorang bawak p carbootsale.hehhe area danga bay.lame kot tak naik jb.hehhe blur je bila dah sampai sane.hahha Blur-blur pown best la. Malam tu kiteorang mlepak ke "HARDROCk jb". Pergh! rase cm hard rock kat kl kott kan.. haha ye ke? korang terjah lah sendiri baru tawu. Memang terbaik lah. hahaha Sedap.Aku rindu nasi goreng paprik + Ikan pari bakar dia. Memang terbaik lah wahai kawan! oh! cik pidah ade memberi kata hikmat kat aku:-

Pidah: kisah boye ngan jaws.kalau jaws dia tak boleh kejar kita sampai ke darat.Tapi buaya pulak boleh kejar kita sampai ke darat.dalam air pon boleh kejar kita.

Aku,Nina and pizah dok memikir kata-kata hikmah si pidah nih. betol jugak bile dipikirkan. hahaha pasnih bagi lagi kata-kata hikmah ye pidah =))

Malam kiteorang mlepak tengok wayang.ngee~ ngedate2 tengok cite Fast 5.hehe memang best kot.Cite kol 11.30mlm end kol 1.00pg. memang terbaik.Lepakkk smpi hotel.terbongkang.hahah Pagi dok mlepak breakfast dengan En.fatah makan roti canai.Mamak Tu kiteorang mintak lain die kasi lain.Memang terbaikkk lah! Bengang-bengang layan WIFI download bende merepek bukan aku, fatah. hehhe

Tengahari kiteorang kelua dan terus check out keluar. Nak dijadikan cerita, tenghari pergi lah makan dan bergambar. tiket bus kiteorang kol3ptg.Ntah cmner sibuk bergambar, macam sempat lah kan gerak kol2.30. Sampai2 bus pon meninggalkan aku.Damn! panas hati kan.. Dah la makcik tu cam haram, tak membantu langsung.4 Sure it's a bad customers service.Disebabkan aku pon kije customers service aku sbg cust agak kecewa bila dilayan camtu.haishh!

So, lepas ni if aku gerak sane lagi aku tak nak naik bus tu.Kechiwa dengan layanan yang diberikan.It's so rude ok! ape-ape pon, memang best hang out ngan pizah, fatah, nina and pidah. Aku rindu korang lah! nanti orang turun sane lagik! ahahha insyallah =))

Layan jela gambar-gambar yang kiteorang ambik.Love em' all =)









p/s: lain kali datang lagik kite ambik gambor lagi yekk. Hey korang! sori menyusahkan korang dua hari.Nanti nak menyusahkan korang 3hari kasik up sket! hahaha. Bleh?Pix kat atas ni resolution die dah lari dan menampakkan tak clear sket.Salah blogger.haha Nak usha photographer kiteorang en.alfatah ni klik je kat sini >> Synergizer Photography =)

2 comments:

kc kasedah said...

jeles la siakkk ! ahahah :D

-XaXao- said...

hehehe jeles pulak? ekeke sori baju JB xdok ah