Friday, May 6, 2011

Training Oh Training Scene 2

yehaa! aku tak bekerja kat sini yek.Training je =)

Scene 2 untuk part training. haha Sambung balik.Erm sepatutnya aku hari ni still ade lagi la training,tapi disebabkan aku cuti,so aku xdpt la mengikuti training tu.huu ok! sedih! ape-ape pon training ni sgt best dan amat bermanfaat lah untuk siapa yang terjebak dalam bidang customers service.Trainer die En.syam is the best damn trainer.tak mengantuk dan banyak aktiviti.Pandai dia ambik hati kiteorang.hehehe Thankx En.syam.hehe Sempat lagi mase kiteorang training diorang buat shooting plak dalam klas untuk dimasukkan ke dalam video untuk launching next week! hehehe semua berlakon ah.wahhh! gituu!

Miss u all guys!

Tak pernah kot buat shooting.hahah memang best dapat merasai benda-benda yang tak dijangka.hahah.It's So cool! so, korang layanlah gambar-gambar yang sempat aku ambik dengan kamera buruk nih. wuuu~ gambar tak cantik doe..

cik lin =)

aku pown sibuk jugak pilih.smpi kene usha dgn tokey kopitiam.damn!

semangat pilih makanan =)

kak.mamat gojes blakang tu.ahaha.i will member the "first impresion".ngee~

Makanan kak zue - Nasi goreng jawa.sedap!

Makan tengahari aku.Erkk skit kan.Tak boleh mkn sebenarnye.sebab ada.. mamat gojes usha aku kat depan mata. ahahaha

Training Location: Semua house.bukan jual baju ek.ni kat tingkat 18.hahaha

sayang sebab gambar ni blur.maybe orang yang ambik ni menggeletar nk gune sbb kamera cikai.huhu

p/s: Hopefully dapat la jumpa lagik ye. =))



1 comment:

IeRa said...

hahaha!! kebanyakan kat situ sume opis mate lama aku..waa~ rindu giler kott :(