Monday, July 18, 2011

Birthday,Wishlist,Friends

Helofff guys!

Thanks for the wish yang sangat banyak dengan meninggalkan jejak kat wall aku..

[thnx 4 the cake bro :P]

Ok! sangat terharu btw, ramai jugak lah yang wish. Nasib baik lah ada orang yang ingat aku kan? hehehe untung ada orang ingat :)

[bila aku buat status cmnie,berduyun2 org wish balik.hahaha]

Entry ni aku buat khas untuk semua dan wishlist aku:
  • Thanks sangat2 sebab drop wish kat wall #FB aku.
  • Korang suma kawan yg cool dalam internet, walaupun kita mungkin tak pernah bersua tapi korang layan aku best.dan mesra. :)
  • Hopefully satu hari kita dapat jumpa lah, sampai bila nk berchatting dlm #FB je kan?
  • Aku harap, rezeki bertambah lah lepas nih. dan dapat kerja yang aku impi2 kan tuh.
  • Jangan sesekali lupa aku.
  • Jangan sesekali tak text aku lepas nih.klu tak aku remove :P
  • Doakan kebahagian aku, keselamatan dan segala kebaikan untuk diriku.
  • Hopefully, u always standing right next to me :)
  • Sayang kawan2 dan semua yg disekeliling aku. MMmuuuah
Antara wish2 yang aku ambik sket kt wall #Fb:-



[yeahhh! thnx kc sebab buat entry untuk anna :P]

Oh! btw, thanks jugak kepada abang aku n family serta anak2 buah aku.Dok buat surprise plak kat aku.Dah la baru bangun tido dengan mamai bagai.Kena tiup lilin pulak kan? Hahaha muke memang xboleh blah laa..

So, aku tak nak publish! malu siaaa.. hahahaa

Apa-apa pun aku dapat lah call free as usual from maxis. Thanx sangat2 kalau tak memang merana lah xdapat call an?

Itu jelah untuk masa ni, terima kasih sekali lagik untuk kawan2 yang dok wish aku semalam.Thnx sebab ingat aku. tanpa korang, xpenuh la wall aku tuh.

Nota kaki: Thnx guys! aku date kat fon je semalam. *kbyE!

4 comments:

Nur Eyda said...

anna hb! da beso da..ble da dpt jumpe neh...hehehe

-XaXao- said...

uhuh thnx! xtawu la eyda. set lah time :)

CHA said...

anna tajimah..miss u..

-XaXao- said...

hahah sudah la ko