Thursday, July 28, 2011

Listed untuk bulan hadapan

Hellof guys! and Morning!

Aku bangun2 je dari tido, terus nk listed ape barang yg aku nak beli next week. Jadah pe ntah. Aku mimpi nak shopping lah. huhuh

Hari tu, masa aku bejalan2 di KLCC, banyak betul barang tengah sale. Dengar kata, smpi next month sale nye. okeh! mate gua agak kabur2 berpinau2 di situ.

Bukan takat barang je, aku nak beli makanan skali. bulan ni aku banyak tahan ah. Tak dapat nak makan sedap2. #Damn. tapi bersyukur sebab masih boleh makan lagi lah kan. keh2 Aku pun pelik tekak aku nih, stock dah nak ujung2 bulan mesti nak makan sedap2. Jidah betoi. So next month aku terpaksa nyorokkn sikit duit untuk hujung bulan. Blurghh! Dah la next week start puasa, tekak pun makin meronta nak makan macam2 an? Tak pe, boleh tahan nafsu tu. Nak kurussss!

haa.. aku nk cari cupcakes mcm ni :P

Nah! aku dah listed da: -
  • Nak beli baju SEED or PADINI kat klcc
  • Nak beli kasut
  • Nak beli seluar kije.
  • Nak beli Heels untuk ke ofis.
  • Nak makan ice cream mahal
  • Nak beli cupcakes
  • Nak beli pashmina
  • Nak makan pizza and chicken chop!
  • Nak makan tutti fruit
aku nak desert macam ni lah, mane nak cari?

Tak de lah banyak sangat an barang yg nak dibeli. tapi kalau dah dikira2 tambah tolak darab bahagi, mau habis jugak rm200-300. bahhahaa. Baju raya dah beli, sepasang je maybe. Aku lebih banyak nak membeli barang kije. Raya stock ala kadar sudah. Janji ada baju baru. Membazir sgt pun nak buat ape.

Bila aku tengok makanan dan barang2 kat tumblr, aku rasa macam nakk sangat makan. tapi ade plak ke kat malaysia? Haih memang makanan kat dalam tu buat aku mengidam dan nak cari kat sini. huhuh memang susah la kan nak dapat? sedeyyhhh..

Oklah, malas nak membebel dan menaip, aku nak siap pegi kije. hahaha terbaikk baru nak mandi bagai. dah pukol9. ngeh2. esok last day kije. And tomorrow aku akan update lebih skett.

nota kaki: Sebelum puasa leh la hadap makanan2 tu, dah puasa meleleh plak air liur tu kang! hahaha kbye!

5 comments:

amir aizat said...

amboi dah siap listing bagai dah, semangat2! hehe

amir aizat said...

fuyyoh dah ad listing!hehe

-XaXao- said...

hahaha mesti :P

kc kasedah said...

jgn risooo, ade je nnt :P ehem ehem

-XaXao- said...

ape yg ade je nanti? aahhaha hem2