Friday, September 9, 2011

Berubah; Menjauh;

Yess!

terus tersenyum; walaupun tak mampu

Aku dah nampak kau ignore aku dah sekarang? Kenapa dengan kau ni?

Aku dah mula nampak kau nak buat perangai macam dulu balik. Ah! kau ni, kadang-kadang aku tak paham. Yeahh. kita dah jauh. tapi tak sepatutnya semuanya makin menjauh. Makin jauh sepatutnya makin erat. Sebab rindu kan? Tapi kau senyap.

Memang baru satu hari,tapi aku rasa lain selama satu hari ni. Aku tunggu kau text. Tak ada. Kau nak aku text kau tiap2 pagi, wish "Morning." macam selalu? Malas. Aku biarkan kau dulu buat sementara ni.

Penat untuk ingatkan kau. Tapi bila aku teringat kau, mesti kenangan2 tu kelua. ah! itu hanya kenangan je kan? Cerita lama yang mungkin takkan terjadi balik. Mungkin. Tapi kalau ada jodoh, ada la kita berjumpa.

Memang aku rindu kau.

Tersangat rasanya. Tuhan je yang tau hati aku. Terseksa? Ya kadang-kadang. Aku tak dapat nak rungkaikan. Kadang-kadang macam tak terlerai je. Tiap kali aku rindu, aku akan tengok kenangan tu. Tak menangis, cuma banyak berfikir.

Masa aku fikir kau tu, kau fikir aku jugak tak? Masa aku rindu kau, kau rindu aku jugak tak?

Kalau dah rindu sangat aku pakai sweater kau. Itu je pun yang kau bagi kat aku. Itu je yg ada pada aku. Aku gunakan sebaik-baiknya.

Aku akan terus menanti, tapi dalam masa menanti aku akan diam. Mungkin untuk 2-3 hari ni. Kalau rindu, text lah.Aku akan membalasnya.


p/s: Jangan sesekali melupakan

7 comments:

ザイダツアズニ said...

huahuahua situasi kita sama layuk hukhuk

Chachos Cheezy Wedges said...

boling jom!! hahaha,,,

-XaXao- said...

alaaa. kenpa lak same? :(

chachos : aik. boling plak? :P

IeRa said...

jum lepak!
hehe
weyh! jenguk cni kowt ley ilang busan ko..
http://ieraamier.blogspot.com/2011/09/monavie-rahsia-dan-keajaibannya-mesti.html

-XaXao- said...

bile nk lepak nye?

encik iqram said...

alahai..seksanyaa..huhuhu

-XaXao- said...

encik iqram : seksa kan u? sgt