Saturday, September 24, 2011

Kenapa selalu jadi macam ni?

Haa lately ni aku sering je sakit;

Tak tau la kenapa.

Mungkin sebab banyak kerja, hujan dan berjalan kaki pulang ke rumah.

Mungkin faktor-faktor tu yang menyebabkan aku sering sakit.

Mak aku selalu je bising - Jaga makan minum elok2. *erhh ye2. Kalau hujan pakai lah payung, apa susah sangat nyee..

Ahaha kan dah kena bebel, sia-sia je. Nasib baik die call je, cuba kalau depan-depan. Actually lately ni, memang aku sibuk gila. Sampai nak jawab text or call pun aku tak boleh. sebab bos marah. bolehhh? Ahahaha puuiii lah bos.

Nasib baik aku kije ngan kau.

Entah paper, bukan tak nak reply text or call korang. Cuma masa tak ada. Balik kerja pun, macam dah mengantuk dan malas nak text. Soryyy guys! Guys je pun yang selalu text aku. ehehehe. Ehem! tak ada yang speciall lagi punggg. Tak ada orang nak.

"i tak la HOT Stuff macam uu.. "

4 comments:

encik iqram said...

keje keje keje keje.......
hahahaa...;p

-XaXao- said...

encik iqram : hehe. ;)

KISAH CINTA NASI LEMAK said...

tidur cukup, jangan asyik fikir kerja je... nanti stress..

-XaXao- said...

baik. hehehe ;)