Tuesday, October 18, 2011

#My Wishlist

Hello. Aku rasa nak buat wishlist sket.

Sape-sape yang rasa boleh mencapaikan hasrat aku ni memang meletopp ah!. hahaha. *okgurau.

Btw, aku berjalan-jalan di satu shopping complex yang agak terkenal. Bukan la suka shopping kat sana, suka jenjalan tengok orang. heheh. Sambil-sambil tu boleh lah mencuci mata skett. hem2

Then kat sana, ada la booth petronas. Ada motogp or motocross nye show.Sebab dua-dua moto tu ada.But aku tak dapat tgk la, sbb en.bunbun nak balik melaka. So, melepasss. Dapat tengok mamat rider tu pun jadik laaaa.. hahaha

Pastuh sambung jalan-jalan lagik, pegi lak ke butik Quicksilver Roxy. ehem2. Aku cakap nak purse Roxy tuuuuuu.. kih3. Ada banyak la new arrival kat sana. Mana tak nye, purse aku dah gabakk. perghh! nak kelua kan pun malu doee. And i req nak warna biru or coklat. Ah! dapat entah tidak an? Just waitinggg.. tak da, gua beli sendiriii laaaa..

Meh gua share sket purse tu,tapi purse yg gua nak tu xde lak dalam dalam website roxy. pelikkksss!

Salah satu nye lah. ni purse pilihan ke-2. ehem :)
Jam ni pun masuk dalam #wishlist aku.hem2
Dia plak mengidam nak google ni.Tapi tak macam pem ke? hehhe Ceh!



p/s: thanks u. Datang jauh2. susah-susah je. balik sampai demam-demam. nanti mlepak tempat u plak. Yang penting gua tak ambik pun gmbar gua saat ni. tak sempat. #deym ;)

4 comments: