Sunday, March 13, 2011

Hajat Dan Impian

Assalamualaikum again!
hehe *gedik sket!
okeh, hari ni aku still sakit-sakit dan pening kepala + sakit gigi.Damn!
sume sakit lah weyh.xtawu ape nk jadi ngan aku.tapi gagahkn jugak buat kerja rumah,kalau xmemang aku bantai tido je.blurghhh!

tibe-tibe rase nak mkn kacang panggang.made by me.haha minat aku nih. ;D

oh! sambung cite pasal keluar tadi..
aku pown mcm xde bende je nk buat.seingat aku mcm nk keluar ngn kc but;
die ade hal pulak.so! aku pown ke KLCC hehehe sensorang.
haha kejap je kot. aku cari bende yang dihajatkan pastuh aku blah ah.
duhhh.. sanggup yek kau! haha mestilah. then cari punye carik dapat jugak!
Tapi aku frust, sebab bleh plak die kate ni xde discount.adoiyaiii! Nak xnak,aku angkut jugak lah.uhuhu.Rembat je la weyh.janji adooo. ahaha.alhamdullilah dapat jugak ape yang dihajatkan. thnx allah kerana memberi rezeki ;))

Dah try da ;D

NEW! NEW! ;D

Nah! buah hati si hero aku.yeah! new arrival bebeh! tp budus.No discount plakkk

p/s: jgn plak ada orang nk dok stalk2 aku plak.duit aku.blog aku.cerita aku.kau adoo koo jangg?KC! kite ade barang yg sama dengan awk! hehe

4 comments:

kc kasedah said...

da beli da? bagussss

-XaXao- said...

ahaha.da le xde discount.ffrussttt!

Mohamadazhan hjDesa said...

ingat kasut zara tadi..macam lebih kurang :) nice!

-XaXao- said...

haha.nope.yg tu nanti.heheh.thnx