Sunday, March 27, 2011

Kluang Rail Coffee Ada gelatin babi?

Assalamualaikum and morning guy's.
pagi2 tadi aku ada la usha satu website ni memang korang sume sure kenal punye.
hehe.ok! berbalik kepada tajuk asal kita, pasal coffe kat kluang rail. btw, aku ni memang lah peminat coffe.memang gilee! and aku suke minum mocha jugak. tapi bila aku bace satu entry ni, die kate coffe di Kluang Rail coffee ni ade gelatin babi?? aiyakk! tapi aku xpenah la makan minum kat situ.cume terfikir, macam mane plak dengan coffee-coffe di tempat lain. Macam OLD TOWN ke, tempat2 yg ada menyediakan coffe yang sedap2. gulppp! tetibe.

(aku google je gmbr ni.rembat.pinjam kejap weyh)

so kepada korang yang minat dengan coffee waspada.aku bukan cakap sume coffee mcm tu.cume kite skarang kene berhati-hati memilih makanan dan minuman.tapi kalau tgk makanan diorang memang lah sedap.tapi bile dah tahu bende-bende yang xsedap, jadi macam xboleh nk makan kot. uhuh (dlm hati pon mule dah was-was) so korang usha-usha la kat internet dulu ye sebelum pergi minum.haha

more information bleh klik kat link ni:


p/s: lebih berhati2 memilih kedai kopi lepas nih.


2 comments:

kc kasedah said...

haha mcm2 kn skg =)

-XaXao- said...

tawu xpe. nnti kite mkn kat nasi aym Bb je la. selamat =p