Tuesday, March 29, 2011

Movie- SCREAM 4

Assalamualaikum and Morning guys!
btw, aku ade usha - usha NUFFNANG semalam.heheh Macam biase ade contest lagik la. haha
kali ni contest untuk Movie SCREAM 4.
ok! cite ni memang best.aku dah tgk trailer die.so korang boleh check out video die yek kat youtube.nanti aku upload lah trailer die.

Synopsis
SIDNEY PRESCOTT has been living the last few years of her life in relative silence. Now a guidance counselor for Woodsboro High School, her alma mater, she finally lives her life out of the media spotlight. But with the discovery of a murdered student, Sidney Prescott’s world will once again be ripped apart by the reemergence of Ghost Face.


Pembunuh bersiri ni memang susah la untuk nak memberhentikan beliau untuk terus membunuh. tapi aku ade la cara untuk nak stop kan die dari terus membunuh. dunno if cara ni berkesan atau tak. :-

1) kurungkan serial killer ni ke dalam satu kawasan yang tidak wujud dan biarkan dia tidak dapat masuk ke dunia lagi.hehe

2) ubah persepsi serial killer ni, untuk tidak membunuh lagik.kerana sememangnye mereka adalah lelaki.

3) ciptakan serial killer yang mempunyai perasaan dan berperikemanusiaan supaya dia tidak akan membunuh lagi dan timbul perasaan cinta kepada manusia. haha

4) kita tangkap serial killer ni then kita bunuh dia balik sebab die dah banyak membunuh.hihih

p/s: haha ape aku mencarut pown aku xtahu. so if korang ade idea yang merepek2 bleh la join contest tu untuk dapatkan tiket free.. ehhee~

2 comments:

kc kasedah said...

haha cite bongoks neh mmg la. buleh gelak sakan! haha btw ana,mcm berat la nk komen kn. apa kata nt ana godek2 blog ana pi bahagian comments setting pilih yg pop-out punya. sng skit nk komen. tak berat sgt nk tunggu page loading bagai. hihik.

-XaXao- said...

haha sudah la makcik! =p