Friday, March 4, 2011

Meeting!!


Assalamualaikumm uolls! (*jgn gedik!)

Hari ni aku sangat bz dengan meeting. dari pagi hingga lah ke petang.
kije? mcm banyak lah xbuat sangat. lagi pown hari ni kan hari jumaat.
hari jumaat ni adalah hari paling best lah. sebab boleh pakai baju ape-ape je.
i mean that, kite xpayah la nk pakai baju formal.ngee~
Okeh! berbalik pada cerita kite.
first; pagi tadi ade meeting tergempak dari boss. boss kasi ceramah + motivated pada kami.
second; boss cakap kite kne motivate diri kite untuk jadi yang terbaek dan jadikan orang2 di ofis sebg family kite.
third; kene pulak buat cadangan untuk cantikkan departmen + beri cadangan utk kurangkan kes kite.
wuuu~

lepas makan tengahari;
ade plak meeting lagi satu dengan AM plak.
yang ade dlm list die is about Overtime kiteorg lah;
diumumkan: lepas ni kami xde limit untuk buat overtime!!
wuu. bertambah2 rase rzeki kami semua. syokk! bebeh.
alhamdullilah semua rezeki dari allah kan =))

Btw, aku xde lah rase ceria sangat.
muke memang nampak cm ok; cool;
but! in my heart nobody's now.
entahla, rase kusut memikirkan bestfrend aku sorang nih. haish.
kenapa la dengan kau?
aku penat lah cmnie.penat sgt kau tawu?
aku harap bende ni leh la settle cepat.die skung mcm diam tanpa seribu bahasa.
aku tunggu dan terus menunggu untuk die text dan kami berjumpa.
wuu.. wuuw... wuuu.. *sedihla

p/s: wahai bestfriend! jgn lah cmnie.pls text aku.pls!

2 comments:

kc kasedah said...

wahhh! okay la pasneh best la gaji ujung bula nnt.

haaa anna neh kenapa?

-XaXao- said...

haha besties buat hal.
hampes :((