Tuesday, March 8, 2011

Sistem Down lagi? Damn


assalamualaikum and slamat malam. (*da mcm penyampai berita)
hehe.yeah! hari ni hari yang boleh dikatagorikan teruk sket lah.
Btw, smlm aku xdtg ofis tetibe dtg pagi tdi mcm blur2 lagik.hahah
sangat xboleh belah.

da la datang buat la kije yang tertangguh sabtu lalu;
pastuh; bole plak sistem kami down;
amatlah bengkak je hati aku..
dah la semangat je nk claim OT;
but. hampeh.budus!
kejap slow kejap slow da slow lastly down terus.page cannot been display.
wah! lagi lah membara hati aku.
last2 aku ngn kwn aku dok petik2 gambar.bosan doe.
inilah hasilnye; mrepek meraban;

anna and azi;


p/s: bile bosan lagi aku akan terus mengambil gmbar.nmpak xmuke kami yg tension dan ngntok akibat sistem down terok.farrkk.

2 comments:

amoy said...

ntah ape2..
bengang jer..ari nak tgkp pic lg huhu..

-XaXao- said...

hahaha. betol2!
sgt bengang ok!
nnti klu down lagi amek pix ngn kak zue plak =))