Friday, April 1, 2011

Trying to wearing HIJAB's?OMJ!!

Err.. err.. Ok! jangan gelak.
btw, aku baru je beli headbandone kikiki kate hana tajima, so just follow je la ayt die. =) Ala rm3.00 je xmahal. Actually, scraft ni aku dah lame ade tapi aku xpakai. so aku just simpan je dalam almari. hahaha.Nak buat ape pon xtau, kasi terperap je la. so dengan tangal gua yang gatal. gua balik rumah, terus lilit-lilit.jadila sket2.hahaah. tapi ia amat mudah dan selesa.Itu amat penting! macam-macam pattern kite boleh lilit.ikut kreativi korang la.or boleh je tgk video kat bawah ni untuk yang baru-baru belajar. enjoy!

saje gatal tangan =p

So, skung ni timbullah zaman hana tajima and yuna zarai.
aku bukan tiru diorang,btw diorang memang gorgeous gile and cuteee!
aku memang amat adore lah kat dia dua org ni. just try - try to wear that scarft yang selama ni aku dok usha-usha.memang amat simple. just need 3 needle and.. Thats it!



This is from Hana Tajima



this is from Maria elina.Adore this girls tuh.cute!

p/s: baru nak belajar.hehe esok nak beli pashmina! yeayy!

2 comments:

kc kasedah said...

hai hana tajima wannabe~!

-XaXao- said...

erkk! no lah. cume nk perubahan =))