Wednesday, May 25, 2011

The GUY Next Door

heloff and morning yaw!

Guy N E X T D O O R? slalu nye orang slalu dengar G I R L NEXT DOOR kan.Kali ni aku tukar sket.ahahah ok memandai tukar.hehehe bukan nak mengumpat, mengutuk,menerjah,menunding jari atau sebagainya. hanya sekadar perkongsian.

Mungkin teruja,gembira,menyampah,tak sabar-sabar nak tau kan? banyak persepsi yang akan ditonjolkan nanti.haha am i right? tetiba mcm hilang fokus nak menulis.hadoiii hilang plak aih.hehe kat dalam FB aku banyak tulis status pasal Guy nextdoor.nak tau? okeh R A H S I A part tu. Mungkin Scene ni akan ada sambungan nya. :D


Perasaan,cinta,suka,tak suka tu semua perasaan yang tak boleh dikawal.tapi ada part2 yang harus dikawal. Ape yang TER-Faktab di sini, Y E S! aku suke that GUY Next Door.ok,suke-suke dulu.Jangan lebih-lebih.Take ur time.Take a deep breath.for the GUY next door i admire u. :D

Last Word;

p/s: kalau suka cakap suke okehh..


4 comments:

kc kasedah said...

i suke kat you,acane tu?

-XaXao- said...

hahaha suke la :D

miszlullaby said...

ml follow cni =)

Almari Si Pari-Pari said...

ehem-ehem! :D

http://almarisiparipari.blogspot.com/2011/05/my-secret-wish-contest.html