Thursday, May 26, 2011

KUALA LUMPUR DRUG FREE DAY! 2011

Penganjur : Malaysia Fitness and Anti doping Association
Rakan penganjur : United Front Records
Tarikh : May 29 ,Ahad.
Masa : 10am - 11pm
Tempat : Muzium Telekom
Tujuan : Membuktikan Malaysia Remaja Punk/Hardcore/Metal/Indie Malaysia mampu bebas dadah

Aturcara
Perasmian : :10.00 (Telekom)
Workshop : :10.00 -11.00 (Pameran NGO's )
Screening : :11.00 -12.00 (The Truth About Drugs/EDGE)
Performing Arts : 12.00 - 12.30 (From Sunway college )
Junior Muay thai : 12.30 -1.00 (Kelab sikrumat Klang)
Road Safety Skills
Bike Awareness : 1.00 -1.30 (Ejump Critical Mass)
Skatebord demo : 1.30 -2.00 (volunteer needed)

Bands Performance
1- ssh diam! 1.00- 1.30
2- stubborn 1.30 - 2.00
3-Beatburns 2.00 - 2.30
4-corsets 2.30 - 3.00
5- Azure For Jane 3.00 - 3.30
6-subculture 3.30 - 4.00
7-Stick no bills 4.00 - 4.30
8-Massacre by Fall 4.30 - 5.00

Acara lain:
Tiket at the door rm20,sewa booth rm50 - rm300
Untuk maklumat selanjutnya usha link ni AKUDESIGN CLOTHING

Heloff yaww! Maybe aku TER lambat laa nak kasi tau pasal KLDrug Free DAy! yang dijadualkan pada 29 May 2011 ni. Aku macam tak dapat lah nak ke sana.sebab tiada di KL.Okeh melepas! banyak event aku tak dapat nak pegi.haiyoooo~

So, sesapa yang baru terpandang dalam blog aku ni pegi la yekk! mesti best yaw! Flyers ni pun aku rase dah lama keluo.ahahahaha Sori bebeh!

p/s: event ni sampai malam tapi, rase sampai kl pon malam.Oh Em Jayyy!

1 comment:

kc kasedah said...

kc pegi tp taktau la masuk ke takkk

-____________-