Monday, May 30, 2011

Prepaid ke Line?

heloff yaw! ehem.

Gaji dah nak kelua.So banyak benda yang aku nak buat.hopefully gaji bulan ni cukup la kan nak beli dan buat apa yang patut.huhu

Plan 1st, aku nak tukar fon aku.eh! bukan fon, tapi prepaid ke Line.eh! betul ke? ape2 je la asalkan paham.ehehe. Yelah aku ni kuat jugak kot topop. haishh! memang kayap wokk. bagi kat maxis je.haha sebulan aku rase ada la adalah dalam rm70 tak pun lebih.Erkkk!

aku ni kuat pakai fon sebenarnya.bukan call sangat pon.kadang je la.Aku banyak guna internet.hehe kalau aku keluar tak de WIFi memang aku gune 3g la.bayar la rm2 sejam.ahahah Sian kan. sejam wokk mane cukop an?

Yes! aku memang suke o9.tak kira di mana jua.hehe aku suka update ke meraban ke, merepek eh! sama la tu kan.haa tengok dah meraban.hehehe

Btw, aku dah usha da awal-awal pasal line maxis nih.nampak macam mahal kan?



Ramai yang cakap maxis cam mahal sikit la kan? tapi nak buat cane kawan2 aku ramai pakai maxis.Parents aku je pakai celcom.bape ketul je dlm family aku pakai celcom.So aku prefer MAXIS jugak la. hehehe

MAybee aku ambik yang rm50 tu je kot sebulan.ntah cukop ke xkan? ahahah tengok la 1st bill aku nanti agegegeg. Aku nk kan internet je sebenarnye.hehe kalau korang macam tak jelas korang leh usha la link kat atas tu.

p/s: Selamat menukar prepaid ke bill anna. parahhh :))

2 comments:

kc kasedah said...

terpulang, klu guna postpaid kene bajet2 ah call.

-XaXao- said...

kan? ehehe xpe. kita buat limited edition :D