Sunday, June 12, 2011

Every day im shufflin!



everyday im shufflin!

hahaha. Gile kan video kat atas ni. dah xde kije. aku memang dok layan ni je la.

Download lagu bagai. Memang penuh da memory fon aku.Sampai hang kpale aku. Nak kelua asik tak jadi je. hahaha. so! aku buat la kije aku kann.. :)

Download lagu je laa. oh! skung ni ramai dah yang menegur aku sebab aku asik dok layan techno jee. hahah lex2 sume aku layan lagi weyh!

Tiada siapa yang mengubah, cuma perubahan sendiri je kot. layan lain plak. statement ni!

hahaha. dah2! pasnih jangan dok tanya lagi yekk. sebab ramai yang dok tanya aku kat Fb. so aku jawab kat sini je la. aku tau ramai kawan-kawan aku yang menjenguk kat sini. sebab kat sini je aku slalu update dan merepek meraban di TWITTER.

nah! comel an? kalau la aku boleh jadi kecikk balik cmnie. kan best?

2 comments:

kc kasedah said...

klu anna jd dak kecik, kc bg anak patung doraemon eh. heheheh

-XaXao- said...

halamkk! doremon dah ade la syg. tehee!