Tuesday, July 5, 2011

Idaman

heloff! lama plak rase tak update blogg.

baru2 ni aku ada update pasal kasut nike dan Ff an? Dah banyak gosip dah aku tengokk. Watlexx sudah yeh kawan-kawan. tak payah la sampai nak gosip den bagai dan tertanya-tanya sapa Ff. bahhaha

Ff tu farah fauzana kott :D

Ah! cari sendiri la kalau nak tau sangat an? memang xtau dan tak jumpa la kot. hehehe

Dah2 ni entry idaman aku plak, idaman beliau dah terima. So, idaman aku ni amacam? sapa nak jawab neyh? heeee

Aku ni ngah dok usha- usha kasut TOMS. Penah dengar? tak ada lah mahal sangat macam MR.nike yang baru2 angkat tuh. huhuhuh tak terpijak rasa mr.nike tu. ngeh2

eh! jap.motip pix sbelah tu? scarft baru. :P >>

oh kejap, pagi tadi orang-orang dalam bus dok usha aku.apehal ntah. maybe die tengok tone warna scarft ni menarik kot. teheee~ jangan ah nak dok usha lama sangat.

Btw, kasut ni agak comel ah. bawah Rm80 je pungggg.



Nak beli online takut saiz tak ngam mampuihh. sebab menda tu pun kat luar negara bukan kat sini. alangkah best kalau ada kat sini an? boleh la aku beliii dan tryyyy..

p/s: kalau tak dapat tak pe lah an. beli je la barang yang ada kat malaysia nih :(

No comments: