Tuesday, September 6, 2011

Kerja Oh Kerja;

Assalamualaikum and hi readers;

Dah berapa hari aku tak update blog. Macam tak ada masa and tak ada idea yg aku nak share pun. hehehe.

oh! lately aku sangat bz. biasa la an. Kije baruu. Tapi gua kali ni memang ye2 sukeee dengan kija ni. hahaa entah pape je derr. Semakk! :P

Kita kalau dapat kija yang kita suka dan betul2 minat, memang go la kan? Memang pun kot. Sebab cuba kalau kita dapat kije yang kita tak berapa minat. JALAN ke der? haruslah tak. So, apa yang terjadi dekat aku memang cool. Rezeki bulan puasa.

Bukan nak sembangg sangatlah kan, bulan puasa tahun ni memang amatlah mencabar bagi aku. Sangat-sangat. Penuh dugaan, kegembiraan, menangis. Ah! pendek kata memang cukup rasa. Entahla, ujian aku sangat kuat. Tapi aku terima dengan redha. Ada hikmah nya bila kita bersusah payah dan akhirnya kita dapat apa yang kita nak.

Dapat lak boss, yang tak reti bahasa melayu? ah! ssheerammnihhh.. English pure tu. wee~ ape-apa pun diorang suma sangat friendly and cool. bagus. Welcome to our board. tehee~

nota kaki: Boss, nanti i belanja u makan domino's k :)


2 comments:

IeRa said...

KO KJE MANER SKUNK..??
SO KO DA X KJE KT ANNEX LA EK..

-XaXao- said...

ahahah. mestilah xda. kije area2 ofis dulu jugk :P