Saturday, September 3, 2011

Syawal Scene 3;

Assalamualaikum and hi readers;

Gua suke warna baju ni, nmpk cool :)

Since syawal tak berakhir lagi, aku akan update semuanya tentang syawal lah kan. hehehe Syawal ke-3 masih lagi berjalan-jalan ke rumah sedara mara. Penat yang teramat lah kan. Then dengan sedara datang rumah sekali ramai. Memang semputtt.. tehee~

So, korang layan je la gambar-gambar yang kiteorang ambik.









Link to : WORDPRESS

Nota kaki: Mood keriangan yang tersangat, tapi masih sedang mengawal pemakanan :)

16 comments:

RinsyaRyc said...

ai... sya follow awak. follow balik keyh ^^

http://bulatmata.blogspot.com/

Aziatun Ayub said...

love turquiose !

Fazira mohd fadhil said...

pergh! raya sakan nampak kwan kite ni yer.. hehe :D kt mne ni ? btw, slamat ari rye.. smpt lg kamu promote canon yer. haha :D

-XaXao- said...

rinsyaryc : okeh :P
aziatun : mee too :P
fazira: hahaha bese je u :)

Chachos Cheezy Wedges said...

cantik baju raya.. woott2~~

-XaXao- said...

xhaxhos: ehehe tu bukn baju raye, baju smpingan je :P

srikandi cinta said...

cantekk !! :)

-XaXao- said...

srikandi : thnx :P

Alip Apai said...

still beraya?bagus gila..

aku raya ke3 dah senyap duduk rumaha layan internet.

hahaha..

iQapiQa said...

huhu.raya sgt sekejap.arini da sekolah.

-XaXao- said...

alip : hahah aku pun kot :P
iqapiqa: :)

El-Janna said...

wah.. cantiknye baju awak tu~~

suka turqoise jugak~~

btw selamat hari raya^^

-XaXao- said...

el-janna : ahah mane ade. bese2 je awk :P selamat hari raye :)

tyha sarkawi said...

lawanya di hari raya :)

IeRa said...

sakan raya nmpak cik kak! ;P

-XaXao- said...

tyha : ahaha bese2 je. awk nmpk ijau di pagi raye :P

Iera: mane ade. biase2 je