Friday, September 2, 2011

Syawal Scene 2;

Assalamualaikum guys!

Hari ni dah syawal yang ke-4. Mood raya masih ada, tapi bukan dalam hai aku laa. Mood raya untuk family aku. Ramai jugak yang datang rumah dan aku pun dah gerak ke rumah sedara mara yang tua-tua lah. Yang muda-muda, mak aku cakap sila datang ke rumah. hehehe

Tahun ni family aku purple. Aku memang suka purple. Dengan shawl leopard aku. hahaha. Gile! Bantai je la an. Tahun ni biasa je la raya, tak seindah dan best macam dulu-dulu. Tak besttt!

hahaha. apa-apa pun layan lah pix yang ada buat sementara waktu ada pada aku ni :)


Menggila oh menggila :)

She's got canon 550D dah.

Family aku,ni separuh je. yang lain tak sampai lagi.


Family nurul

Candid oh candid!


video

Membebel lagi.untuk syawal yang-3 :)

Nota kaki: ini baru separuh, ada lagi. Nanti anna update :)

9 comments:

ruby star said...

wah purple,,, nice family! jemput singgah ke blog sy..

-XaXao- said...

hehehe thnx u! okeyh:P

al_hakim said...

erk..kenapa..kenapa..kenapa baju raya same colour dgn blog sy./hehe..

-XaXao- said...

al-hakim: ah! jahattt nyeee

SAIFUL RIDZUAN BIN JUSOH said...

di jemput tuan blog lawati blog siber pulak ya..tsmalaysia.blogspot.com

-XaXao- said...

ahahaha.baekkk

Saiazuan said...

wow raya yang happening ;D

Siti Suhaila said...

purple nyer semua org.. lawa!!! :D

btw dah follow blog ni.. sudi la follow blog saya jugak yer :D

http://cintairmata.blogspot.com/

-XaXao- said...

saiazuan : hehe thnx!

siti suhaila : thnx! :)