Sunday, November 13, 2011

Jejak kaki

Assalamualaikum and hi guys!

Gua baru je balik dari tepat sejuk. 11.11.2011. haha ohsem tarikh ni. hahah guess where?

tawu dah kan?

Bukan la melancong ke luar negara, dalam negara sudah kan.

Ada je. Tak jauh mane pun. btw, aku dengan anak buah aku gerak ke Cameron last 2days. 2hari 1malam. Kejap tu memang, tapi puas.

gedik

Rasa memang tak nak balik KL. amacam? hahah Memang Supeerrr Ohseemmm gila. Dah la musim hujan grak sana. Memang cakap pun mulot keluar asap laa. hahahah Fuhh! Fuhh!

Gua memang kenyang gila dok sana makan strawberry si berry berry. Hahaha. Teh kat sana also Supeerrbbb! teh tarik dia jangan la cita kan. Btw, semua memang superbb. Cuaca pun best. Sejukk sangat.

Oklah, gua tak nak cita dan bebel banyak. layan je la gambar gambar yang sempat gua ambik walaupun hujan petus. hahaha





all about strawberry :)

kabus

gula kapas :)

suka :)

ohsemmm!


anak buah gua dan gua lah :)







3rd round with strawberry chocolate



p/s: Superr ohsemm! gua akan jejak kaki lagi ke sini. Sebab gua dah rindu teh tarik + cheese cakes strawberry derrr .. :)

4 comments:

Leods said...

Cool ! those photos just awesome ..

-XaXao- said...

thnx! :)

Kc Kasedah said...

lama gile tak pegi cameron! huhu msti sjuk gile kannn? lg2 skrg musim hujan.

-XaXao- said...

hahah sejuk sgt!