Saturday, November 5, 2011

Selamat Hari Raya Aidiladha 2011;


Hye guys, assalamualaikumm..

Esok dah hari raya kan?

Btw, hari raya korban je. But, tahun ni gua raya KL doe. Oh Deym!

Memang tak cool langsung, sebab tak balik kampung. Budak ofis gua seybookkkk balik kampung. Eh! pendek kata memang tak best ah tak balik kampung.

Untung-untung dapat la lepakk ngan atok gua. Haihh! Rindu der ngan dia.

Orang dok masak rendang, masak itu ini kat sini tak prepare apa apa pun. Boleh lagik bejalan jalan ke mall. aiseyhhhhhhhh -_-

Memang mood aku out gile doe. Nak balik kampunggg laaa jumpaaaa atokkkk :(


Korang punya raya acane? Mesti best kan? aaarrrggghhh!

Apa apa pun, gua nak ucapkan selamat hari raya aidiladha kepada semua umat islam, bloggers, warga facebook dan warga twitter . Korang ingat, korang adalah yang paling ohseeemmmmm! Berhati hati memandu kepada yang drive tuu.. ingat lah orang yang tersayang sayanggg :)

Kepada lombu-lombu : ekau tak dapat nyo tido nyoyak nyonyak malam ni haa. kot kot ekau dah dikorbankan. kih kih kih.

yang jauh : i miss u bebeh ♥


p/s: ada jerawawawawattt kah dahi. Ok, rindu orang jauh :)


2 comments:

aiRa zuMi said...

selamat hari raya korban...

dh follow awk...follow me back..

-XaXao- said...

thanks beb