Saturday, November 24, 2012

Survey

Nampaknya dah seminggu gua duduk mengadap internet untuk survey apa yang patut. hikhok

Btw, gua sedang mencari pemplum yang dah ready mate atau pun untuk tempahan. Sebab gua takut tak muat, sebab badan sekarang ni dah kemain. haha so nebes jugak la kalau beli dah siap ni. nak pakai ade la dalam beberapa bulan, mana tahu badan naik payah jugak kang. So nak selamat, gua ingat nak tempah.

Need your advice untuk mana mana tempat area kuala lumpur mahupun johor. kalau johor lagi cool la kan? senang sikit nak begerak. Kalau dah sorang sana, sorang sini memang payah. ok, back to basic gua ada survey jugak dekat blog, facebook serta google lah mana lagi kan?

So, gua nampak satu blog ni memang jual pemplum. Dah survey and email tengok macam mana citanya lah nanti. kalau ada juga yang sedang mencari baju pemplum yang dah ready mate boleh usha dekat sini:-

                                                 





Materials : Lycra & Lace
Size : S & L
Price : RM 239

Untuk veil + selendang gua ada search di satu facebook. Memang idaman veil + selendang macam ni. Nampak macam simple sebab maybe manik dia tak timbul la. Kalau pakai nanti mungkin cam ok je la selendang dia tak ikut muka sangat. hahaha CEREWET kan?

Bukan apa, muka ni takda la melecun sangat macam gegurls tu. So, gua bajet macam tu je la kan. heee takpa kan takpe kan? hikhok. kalau nak usha korang boleh pegi dekat facebook owner ni lah.


facebook : Buddy Bead Soul

What say you? Nice kan veil + selendang dia? harga untuk veil + selendang dalam RM580

Kira nya dekat sini, gua kena banyak juga buat kira kira balik. cuma nak sesuatu yang sangat simple tapi nampak sweet je la. Takda serabut sangat la kan. 

Pelamin mini pulak yang ni yang gua minat lah, pada gua rasenya macam agak simple. Memang bekenan lah sekali tengok tu. hehehe But, harga dia pasti mahal mungkin. Harga gua tak tahu, tapi gua nak cari tempat lain yang boleh buat design macam ni. rumah gua pun kecik je, so kalau macam ni ok la comel comel je dengan rumah gua yang tak seberapa tu. hee




What say you? Simple tak? hikhok


p/s: Hopefully segala preparation dapat settle cepat. hik

2 comments:

Kc Kasedah said...

nak tunang dah kettuw?

Atiqaa Payung said...

simple but still nice what ! Pelamin simple, then pakai bju colour striking lg bangkit oh! hehe rndu kos fesyen dlu2 hehe