Tuesday, April 12, 2011

Budak Kecik dijumpai di KLCC.Anak Siape?


hey guy's! hahaha
Macam vunguk's tajuk kat atas tu. sori lama tak update.sebab tak ade mood nk update blog semenjak-menjak nih. hehhe ok! straight to the point, pasal BUDAK. hari ahad hari tu aku ke KLCC dengan anak buah aku.hehe diorang menuntut nak ke KLCC.so aku pun bawak la mereka.nak naik train sahaja ye. ok! aku bawak. sampai-sampai kiteorang terjah KFC.hahaha

Pastu, diorang cakap nak p taman.Tapi bile kelua panas gile.Tak jadi la. kiteorang merayau-rayau terjumpa la tempat mainan.aku terpakse mengikut kehendak dan ke petrosains.hahha dah la gua sakit kaki bejalan semalam, ni jalan lagi.damn!hehe korang layan je la gambar2 nih. sket je.sebab penat. hehhe

budak nakal.kih2
oh! haus nye gua..

saye dengan kereta F1 . bukan F21.kikiki






=____=


saya dengan kepsi.tapi tak habis pun.ucu yang habiskan =_=

p/s: sayang korang berdua.yang ketiga kat uma.tak larat nak bawak.hehe



2 comments:

kc kasedah said...

comel-comel anak buah anna =) teringinnya nak ada satu. hahaha

-XaXao- said...

haha cepat2 kawin