Sunday, April 10, 2011

Wtf that blogger?

hi guys and morning.
skarang pukol 4.39am.aku saje je onn laptop then aku tetibe nampak la plak sekor blogger yang mulot cm bodo! sangat langsi ok tulisan die.memang fcuk! ape masalah kau?
aku kenal kau ke? kau tu macho + hensem sgt ke? klu lu rase lu macho, lantak lu la.
tak payah la nk describe orang. bleh plak lu nk ckp gua macam-macam.
nak tulis-tulis, nk datang blog orang dtg je la.tak payah nak kutuk bagai.
lu tu memang xsedar diri, sebelum nak kutuk orang bagai lu cermin sket diri tu cmner bai.lu bleh plak terase yang gua ckp pasal lu kan? hahah Vunguk's! nampak sgt.
gua bukn nak gadoh ke cacai lu ke ape. gua cume nak ckp lu kasi hati-hati sket bile tulis.

dah berambus la derr.
fcuk untuk lu kali kedua!

p/s: gua mls nk letak chat box da. lu memang sgt xleh blah! gua xkenal lu.paham?


4 comments:

aien zell said...

erkzz..sian dia anna...malu daa..>.<

-XaXao- said...

hahaha. tu la psl.kurg ajr sgt kowt. so org buang chat box.pdn muke =p

kc kasedah said...

lainkali reveal je nama dia! okayyy? hehehe

-XaXao- said...

huhuh. but ia akan menjadi lebih konflik