Friday, June 17, 2011

Mcdonald bagi Kupon Free

Heloff guys!

Nak mcdonald kupon free tak? Buy 1 free 1. beli nugget! nak2?

hahaha. hari tuh masa g Klcc ada la satu kaple ni bagi aku dengan tetttt.. kupon kentang goreng. wah! u sangat baiklah. katenya ter print lebih. okeh. rezeki kami. dapat lah 2kentang! hehe.

So, if korang nak Nugget FREE pulak. nah print ni dan bawa ke mcd terdekat.

boleh klik kat sini >> McDonald Malaysia


Mcd gak dah keluarkan GCb balik! dah rase da dulu. tapi if korang nak cuba boleh. dah kelua da di MCD berdekatan :))

Nak ajak sape ek beli nugget? :P

2 comments:

zulaika hamizi said...

alahh!! jom laa .ajak saya!! :D

-XaXao- said...

hihi. i pown xtawu smpt ke x beli ni. huhuhu