Wednesday, June 15, 2011

Preview KL Gangster

holla.!

aku baru nak preview KL Gangster kan? haha orang dah berzaman dah tengok. aku baru nak terkial-kial g tengok. ahahha biase la tunggu orang bz camnie lah.kikiki

aku baru je balik dari menonton wayang di sebuah panggung yang berhampiran. Agak best la jugak. Walaupun mata gua memang sedang ngatuk gilee. haha penat pulak rase hari ni. wuu~ sejak dua menjak ni rase penat tu memang terasa.

Mungkin jalan jauh. haha tak la jauh mane pun kan? hehe

Btw aku tengok wayang kol 7.30mlm.panggung boleh tahan penuh jugak la walaupun hari bekerja.opps! mybe sebab hari ni hari rabu tu yang ramai kan? murah la katekan. heheetadi melihat bertiga bukan berdua.tetttttt! haaa... jangan gosip!
Tapi yang terkejut nye aku terjumpa plak officemate aku.hahhaha and they said : "Eh, hi?"

ahahah kantoiii la gileee.. jeng2. habis la esok aku kena bahan kat ofis. hahha Masakkk saye mak! oh! berbalik pada topik asal, cerita kl gangster ni ok la. xde la bosan sangat. maybe lepas part zizan mati tu yang dah macam out sikit. sebab pelawak tu mati kan? kira macam dah lari sikit.
itu hanya pendapat aku. but overall best!

p/s: have a nice day with you.best makan beger depan kolam fav.haha :)

3 comments:

kc kasedah said...

hahahaha kc pn tgk gak smlm :)

CHA said...

hello, nice blog.

Hanna Tajimah

-XaXao- said...

hahah thnx!

mane ade hanatajima :P