Saturday, October 1, 2011

Luahan Hati;

Hai!.

Lama tak update blog, sangat bz. Life? ok je.

Cuma tak paham. Banyak yang rumit dari best! memang pening, penat,kusut,serabut,serabai. Haa. nampak complicated sangat. Btw, aku pulang ke kampung halaman, bincang dengan parents mana yang baik. senang kan?
hahah. Jalan dah ada, cuma kadang-kadang kita tak nampak. sebab tak ada yang nak menerangi. Dalam kan maksud dia?

Bila tiba-tiba kawan yang kita rapat, suka kat kita. kusutkan? Sangat. tapi cuma, aku pun tak paham. Kenapa boleh plak dia suka and take care dengan aku?. Bukan apa, niat untuk berkawan. tapi tak tau la boleh jadi macam tu. Hurmm

Just go with the flow. Aku single tak ape. Korang yang dah bercouple jgnlah jatuh cinta lagi. tak elok doe untuk hubungan korang. tak ada niat untuk merampas kebahagiaan orang lain. Aku cuba selesaikan, tapi dia plak yang tersangkut dengan aku. Hurmm..

Rungsing perkara lain, perkara lain yang sampai.


Apa-apa pun, aku hanya mampu berdoa untuk meleraikan segala kekusutan :)

4 comments:

- zuriey - said...

sabar ye..dugaan tu..

-XaXao- said...

terima kasih ;)

encik iqram said...

jangan sabar..jom gie pukul orang..baru puas..hahahah

-XaXao- said...

encik iqram : jahat la u. T_T