Friday, August 9, 2013

Hari raye sudahhhh!

Yeay hari ni dah raya ke-2. 

Alhamdullilahh, dah 2syawal dah hari ni. Raya yang pertama biasa biasa je. Mane taknya semuanya dah besar lagi pun abang gua dan anak bini tak balik batu pahat dulu tahun ni. So takda suara budak budak montel lah pagi raya. Kalau tak, memang bising pagi raya, kah! 

Apa apa pun, yang paling best atok masih ada dan dapat merayakan dengan dia. Walaupun rindu yang lain, kita tak mampu mencium tangan mereka tapi kita masih boleh menadahkan tangan dan mendoakan agar dia sejahtera disana.

Anddddddd, tahun ni juga gua kena bagi duit raya! Oh nooooooooooo! Pokai lah cenggini! Kahkah! Takda lah, sebenarnya seronok dapat bagi duit raya itu sebagai satu sedekah. Kannnn. Just untuk menceriakan suasana je. Hehehe. Best watt kasi duit raya. 

Preparation untuk yang lainnn, still dalam persiapan lagi. Kah! Sekarang masih takda rasa apa apa, tapi dah nak dekat nanti tahu lah rasanya. Hahahaha! 

Btw, selamat hari raya. Jemput datang ke rumah. Tahun ni gua pakai baju lama jeeee, hahahah. Baju baru nanti lah pakai sebab belum berjalan jalan lagi. Hiks. Have fun uollssssss! Kumpul duit raya bebanyakkk! 
No comments: